What's Cooking In Belgium

€ 25,00
  • What's cooking in Belgium is meer dan een kookboek.
  • Van traditionele Belgische gerechten om van te watertanden, tot waterzooi en stoofpotten met bier tot wafels en speculoos.
  • Maar ook fascinerende anekdotes over de nationale keuken.
  • Dit boek hoort evengoed thuis in de keuken als op de salontafel.
  • Het boek is Engelstalig en telt 224 pagina's met met prachtige foto’s van Diane Hendrikx.
€ 25,00

Nog 2 producten in voorraad.

Meer informatie over dit product

De auteurs, Anna Jenkinson en Neil Evans, werden geïnspireerd door talloze gesprekken met chefs, boeren en curatoren en boekenverzamelaars, en zetten op basis daarvan recepten en verhalen op papier die de innige band tussen Belgen en hun eten verklaren. Neil en Anna bezochten steden en dorpen van de Noordzeekust tot in de Ardense bossen waar ze alles te weten kwamen over de eetgewoontes van de Belgen. Met die kennis brengen ze in dit boek de geschiedenis van België en haar inwoners tot leven. Ze schrijven over het geheim van echte Belgische frieten, over de dag waarop de eerste Belgische praline werd gemaakt en over hoe de Spanjaarden, Fransen en Duitsers de Belgische cuisine door de eeuwen heen hebben beïnvloed.

€ 25,00

Advies nodig? Bel ons tussen 11u en 19u op het nr +32(0)9 278 69 78 of mail naar info@pietmoodshop.be.

Gratis verzending vanaf € 75 *

Terugname artikels

Tot 2 weken na aankoop in de winkel.
Afgeprijsde artikelen kunnen niet geruild worden. 

Binnen de 48 uur geleverd

Al onze artikels worden verstuurd met GLS.

Advies via telefoon en e-mail

Bel mij op +32(0)9 278 69 78 of mail christophe@pietmoodshop.be.